RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă neagră în Liga a III-a

/ 15 mai 2010

Etapa a XXX-a a fost una cu ghinion pentru echipele gorjene, toate cele trei echipe care au evoluat în această rundă fiind învinse categoric de adversarii întâlniţi.

Jiul Rovinari şi Pandurii II Târgu Jiu au fentat această etapă nefastă datorită faptului că echipele cu care trebuiau să joace s-au retras din campionat, însă pentru echipele gorjene din seria a IV-a meciurile au fost de coşmar. Cel mai uşor au scăpat cei de la Minerul Motru, care au pierdut cu 3-1 în deplasare la FCM Târgovişte, principala candidată la promovare din această serie, trupa lui Fane Nanu rămânând cu gustul amar al pierderii acestei partide după ce au deschis scorul în minutul 20 prin Chirciu. La scor au pierdut şi cei de la Ralbex, scor 1-4 în deplasare cu cei de la Ghecon Lăpuşata, pentru echipa condusă de Cristi Popescu marcând Roncea, din penalti, în ultimul minut de joc. Cea mai şifonată a ieşit Minerul Mătăsari, Marcel Ploae şi elevii săi părăsind terenul umiliţi de cei de la ALRO, care s-au impus la Slatina cu scorul de 5-1, golul mătăsărenilor fiind marcat de Ungureanu în minutul 69.

În urma rezultatelor slabe din ultima vreme, echipele gorjene din seria a IV-a a Ligii a III-a au ajuns foarte aproape de retrogradare, Minerul Motru fiind cu un pas în Liga a IV-a, acolo unde ar putea fi însoţiţă de Ralbex, dar şi de Minerul Mătăsari, care ocupă în acest moment ultimul loc neretrogradabil.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.