RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei echipe gorjene sunt favorite în confruntările din Liga a III-a

/ 6 octombrie 2011

Dacă etapa trecută toate echipele gorjene au evoluat în deplasare, acum toate vor evolua pe propriile arene şi, trei dintre ele, pornesc cu prima şansă.

Cel mai greu meci îl are Pandurii II Târgu Jiu, echipă care va primi vizita celor de la FC Cisnădie, o echipă rănită după ce etapa trecută a pierdut pe propriul teren în faţa unei alte echipe gorjene, Minerul Mătăsari. Tânăra echipă gorjeană ar putea primi întăriri de la Grigoraş având în vedere că prima echipă are pauză în campionat. Doi dintre jucătorii care au mai evoluat în acest sezon la Pandurii II, Rada şi Maxim, au fost convocaţi de Emil Săndoi la naţionala de tineret pentru meciul de marţi cu Franţa din preliminariile Campionatului European de tineret din 2013.

Minerul Mătăsari porneşte cu prima şansă în meciul de pe teren propriu cu FC Caracal şi asta nu doar din prisma locurilor ocupate în clasament, ci mai ales datorită moralului dat gorjenilor de succesul obţinut runda precedentă la Cisnădie. FC Caracal, în ciuda startului fals de campionat este o echipă interesantă, periculoasă, care probabil nu a abandonat ideea de a promova în acest sezon, astfel încât întâlnirea se anunţă una deosebit de interesantă.

Şi Minerul Motru vine în această rundă cu un moral excelent după ce etapa trecută a învins cu un scor de forfait, în deplasare, pe Vişina Nouă, o echipă cu destul de mulţi jucători experimentaţi, echipă care a jucat în 16-imile Cupei României în acest sezon cu Pandurii. Motrenii se pot lăuda în acest moment cu cel mai prolific atac din toate cele şase serii ale Ligii a III-a, elevii lui Fane Nanu marcând de 19 ori în şapte partide, însă nici apărarea nu a fost deloc rea, poarta fiindu-le perforată doar de patru ori.

O victorie vizează şi Jiul Rovinari, liderul seriei în care activează echipele gorjene, echipă care are procentaj maxim până acum în meciurile de pe teren propriu, partide pe care le-a câştigat fără a primi gol, de două ori cu 3-0, cu FC Caracal şi Ghecon Lăpuşata, şi o dată cu 2-0 în faţa celor de la Vişina Nouă. Meciul cu Prometeu Craiova se va disputa pe Stadionul Tineretului din Rovinari şi se anunţă interesant, dar elevii lui Cătălin Trofin sunt decişi să nu mai facă niciun pas greşit după ce etapa trecută a pierdut nemeritat în deplasarea de la Albota.

Toate cele patru partide în care sunt angrenate echipele gorjene din seria a IV-a a Ligii a III-a se vor disputa vineri, cu începere de la ora 15:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.