RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul cu Farul, o formalitate pentru Energia Rovinari

/ 27 martie 2014

Energia Rovinari va parafa calificarea sa în play-off cu un succes la București în meciul cu Farul Constanța de sâmbătă, partida fiind o simplă formalitate având în vedere atât lotul echipei de la malul mării, cât și parcursul acesteia în actuala stagiune.

13        Partida se va disputa la București, ceea ce constituie un avantaj pentru trupa gorjeană, care în acest fel fi puțin mai odihnită pentru meciul de care se leagă speranțele de a prinde, in-extremis, locul 7: „Vom câştiga acest meci, este foarte important să nu se accidenteze vreun jucător pentru că ne aşteaptă în continuare meciuri importante. Este foarte bine că jucăm la Bucureşti, este o deplasare mai scurtă decât ar fi fost la Constanţa, ne vom şi întoarce seara acasă şi astfel avem timp suficient să pregătim meciul din ultima etapă cu CSM Oradea”, a declarat Radu Stroescu, antrenorul secund al grupării gorjene. Energia nu depinde doar de ea în lupta pentru locul 7, gorjenii fiind nevoiți să aștepte rezultate favorabile din două meciuri din acest final de sezon regulat: „Prin jocul rezultatelor poate ajungem să ne clasăm pe locul 7 şi astfel să evităm Asesoft-ul în play-off. Vedem ce va face Craiova cu Timişoara  şi Piteştiul la Mediaş pentru că dacă ne vor ajuta rezultatele vom mai urca un loc în clasament. Mi-aş dori ca cei de la Timişoara să facă o surpriză la Craiova, sau de ce nu Piteştiul să se încurce”, a mai spus Stroescu.

Federația Română de Baschet a stabilit ca meciurile ultimei etape să se dispute de la aceeași oră pentru ca rezultatele să nu fie influențate unele de altele, Energia urmând a juca acasă, cu CSM Oradea, pe 5 aprilie, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.