RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laurenţiu Răuţ: „Până în momentul în care echipa se va afla în obiectiv, nu se pune problema unei schimbări pe banca tehnică”

/ 17 martie 2014

Energia Rovinari a bifat doar patru victorii în acest retur de campionat, două dintre acestea fiind reuşite împotriva Concordiei Chiajna şi Timbei Timişoara, echipe fără pretenţii în actuala stagiune.

alb-albastru 600 energia baschet

Preşedintele clubului Energia Rovinari, Laurenţiu Răuţ, este de părere că partida de pe terenul lui BC Mureş s-ar fi putut  câştiga dacă randamentul echipei din faza ofensivă nu ar fi fost unul scăzut. Totodată, acesta a catalogat partida contra Stelei ca fiind una de totul sau nimic: „Din punctul meu de vedere, meciul de la Mureş am fi putut să-l câştigăm deoarece adversarii nu au jucat la capacitatea lor maximă. De această dată problema a fost în atac, unde nu am reuşit să înscriem multe puncte. Nu mai contează ce a fost, trebuie să ne concentrăm pe jocul contra Stelei pentru că acesta este unul de totul sau nimic. Dacă vom câştiga, 99% vom fi calificaţi în playoff. După doar patru succese în acest retur de campionat şi un joc nu tocmai satisfăcător al echipei, oficialul gorjean a clarificat şi situaţia tehnicianului, Florin Nini, care în cazul unui nou eşec împotriva Stelei CSM Eximbank, nu va putea fi deloc sigur în ceea ce priveşte viitorul său la Târgu-Jiu: „Antrenorul are un contract bine definit cu Energia. Până în momentul în care echipa se va afla în obiectiv, nu se pune problema unei schimbări pe banca tehnică. La finele sezonului, vom trage linie şi vom analiza activitatea domnului Nini la Târgu-Jiu, iar în funcţie de această analiză, vom lua şi măsurile necesare”, a punctat Laurenţiu Răuţ.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.