RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic: „Dacă batem Timişoara putem câştiga tot până la final”

/ 22 martie 2012

Slobodan Nikolic consideră foarte important meciul de astăzi cu BC Timișoara, meci pe care dacă Energia îl va câștiga îi va netezi echipei gorjene drumul spre play-off.

Energia are programate două meciuri în această săptămână, astăzi cu Timișoara și duminică în compania echipei din Pitești: „Acest prim meci e important. Piteşti a pierdut orice şansă la play-off, a pierdut acasă cu Mureş. Apoi avem la Oradea, vine Mureş acasă după care avem la Iaşi. Dacă batem Timişoara putem câştiga tot până la final”, a declarat antrenorul Slobodan Nikolic despre finalul acestui sezon regulat în care Energia luptă pentru un loc în primele opt echipe ale campionatului. Tehnicianul sârb spune că oaspeții au avantajul experienței superioare, dar un eventual succes al echipei sale ar purta Energia spre play-off: „Timişoara e o echipă bună cu zece jucători experimentaţi care joacă bine. Nu suntem favoriţi împotriva lor, dar dacă vom câştiga acest meci nu văd unde am mai putea pierde până la final”, a mai spus Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.