RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laurenţiu Răuţ: „Sunt şanse foarte mari să se mai efectueze cel puţin o modificare în lot”

/ 17 februarie 2014

Energia Rovinari a pierdut în „Derby de Oltenia” , astfel că în sânul echipei se pregăteşte un nou set de modificări.

IMG_9664

Numit în această vară preşedinte la clubul Energia Rovinari, Laurenţiu Răuţ a vorbit într-un amplu interviu despre  înfrângerea suferită de gorjeni la Craiova, blestemul ultimelor secunde, cât şi despre schimbările ce ar urma să se efectueze în lotul echipei.

Reporter: Înfrângerea de la Craiova cântăreşte greu în economia calificării în play-off?
Laurenţiu Răuţ:  Cu siguranta este o înfrângere care cântăreşte foarte greu în economia calificării în primele opt echipe deoarece am pierdut un meci foarte important pentru noi. Nu am făcut un joc rău, dar procentajele individuale, cât şi greşelile jucătorilor ne-au costat victoria. Sper să ne revenim în următoarele trei meciuri, acestea fiind unele cruciale pentru calificarea în play-off.

Rep.: Aveţi ceva de reproşat echipei după această înfrângere?
L.R.: Nu aş vrea să reproşez nimic la nimeni, dar personal sunt dezamăgit de cei doi oameni mari care au avut un randament foarte scăzut în partida de la Craiova. Jazvin, respectiv Kakaroudis au făcut un joc foarte slab, iar dacă aveam un suport mai solid sub panou, eu sunt convins că am fi câştigat.

Rep.: Din nou, meciul a fost decis în ultimele secunde. Energia are ghinion pe finalurile de meci sau cineva greşeşte în momente decisive?
L.R.: Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat într-un singur meci, aş fi înţeles, dar dacă se repetă în cinci meciuri, este clar că undeva se greşeşte. Vom analiza şi vom vedea ce se va întâmpla.

Rep.: Ce părere aveţi despre Milosevic?
L.R.: El până acum şi-a făcut treaba, sunt foarte mulţumit de atitudinea lui. Îşi doreşte victoria până în ultimul moment al jocului, iar eu cred că de astfel de jucători Energia are nevoie.

Rep.: Se vor mai face schimbări în următoarele zile?
L.R.: Sunt şanse foarte mari să se mai efectueze cel puţin o modificare în lotul nostru. Unii jucători nu înţeleg ce trebuie să facă, iar probabil Roşu nu va fi singurul jucător care va părăsi echipa.

Rep.: Urmează o serie de foc pentru Energia. La ce vă aşteptaţi?
L.R.: Văzând echipele celelalte, respectiv nivelul nostru, cred că putem câştiga cu orice formaţie. Dacă nu făceam acele greşeli în momente decisive, puteam să fim chiar pe primul loc.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.