RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic rămâne doar cât mai sunt șanse matematice

/ 18 februarie 2013

Antrenorului Slobodan Nikolic i-a mai fost dată o ultimă șansă de a-și termina mandatul la Energia Rovinari, echipă al cărei obiectiv, clasarea pe un loc de play-off, mai poate fi îndeplinit doar teoretic.

nikolic le intoarce spateleConducerea clubului gorjean spune că antrenorul plav va rămâne la cârma echipei Energiei doar atâta vreme cât nu vor fi pierdute și șansele pe care matematica le mai dă calificării în play-off, Slobodan Nikolic urmând a-și pierde scaunul dacă va pierde și ultima șansă de a prinde măcar locul 8 la finele sezonului regulat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

 • Spintecatorul de reptile spune:

  Rusine conducerii pentru aceasta decizie…

 • vasile spune:

  1. Asteptam o explicatie din partea conducerii despre ce s-a intamplat , macar , in ultimele 10sec. la Giurgiu. Este clar ca ceva nu este in regula .Si nu este prima oara …

  2. Pana una alta , intrati pe site-ul F.R.Baschet si votati jucatorii preferati pentru All Stars Romania 2013 .Sa speram ca LOUIS va participa la concursul de slam-dunk.

  Si unde credeti ca se va desfasura ……… la Craiova ….. . Surprinzatoare Craiova asta…..

 • mimi spune:

  Cand ceva merge bine, sigur se schimba. Dar atunci cand e clar pentru toata lumea ca lucrurile merg prost…greu poti sa schimbi ceva!!! Sa mai zica cineva ca noi oltenii nu suntem mai ai dracu ca toti!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.