RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Dacă batem la Mediaș, avem 200% șanse de calificare în play-off”

/ 31 ianuarie 2013

Antrenorul Energiei a vorbit în cadrul conferinței cu presă de joi, despre meciul care îi așteaptă la Mediaș și despre perioada prin care trece echipa sa.

nikolic camereLegat de meciul de la Mediaș, Nikolic a declarat că se așteaptă la un meci extrem de echilibrat deoarece între Energia și Gaz Metan este diferență de doar un punct în clasament: „Mă aștept la un meci foarte tensionat. Între noi și Mediaș este o diferență de doar un punct. Dacă vom învinge la Mediaș, atunci vom mai vedea… Deocamdată ne gândim doar la primul meci pe care-l avem de disputat. Repet, mă aștept la un meci extrem de tensionat pentru că Mediașul are nevoie neaparat de victorie. Ca și noi, dealtfel… Joacă acasă și au prima șansă, dar și noi suntem pe val și avem tot lotul valid”.

Antrenorul sârb a vorbit și despre perioada echipei sale, acesta spunând ca este una foarte bună și crede că, cu următoarele cinci meciuri acasă, câștigate, Energia își va asigura prezența în playoff dacă va aduce și două victorii externe: „Dacă batem la Mediaș, avem 200% șanse de calificare în play-off. Avem apoi cinci meciuri acasă. În afară de acestea, de acum încolo ne trebuie alte două victorii afară. Cu 17 victorii eu cred că vom fi în play-off”, a declarat Slobodan Nikolic.

Gabi Pănoiu

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.