RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Am promis o surpriză. Play-off-ul e altă competiţie!”

/ 2 aprilie 2012

Tehnicianul Energiei, Slobodan Nikolic, aruncă mănușa și spune că echipa sa poate trece de primul tur al play-off-ului.

Nikolic își avertizează viitorii adversari din play-off că Energia nu va face un simplu act de prezență în această fază a competiției: „Avem un sentiment foarte plăcut, aici e o atmosferă propice pentru baschet şi promit că în play-off nu o să mergem doar ca să jucăm. Vreau să facem cel puţin două jocuri în play-off la Târgu Jiu. Am promis o surpriză. Play-off-ul e altă competiţie. Avem o echipă care poate produce surpriza”.

Ultima etapă a sezonului regulat va decide care va fi echipa ce va termina pe primul loc și va juca în compania Energiei în primul tur al play-off-ului, BC Timișoara și Gaz Metan Mediaș. Antrenorul sârb al Energiei crede că Timișoara va fi echipa care va termina pe primul loc și chiar își dorește să evite echipa din Mediaș: „Cred că vom juca cu Timişoara, ceea ce pentru noi ar fi foarte bine. Ne-am dorit să nu picăm cu Asesoft, Dumnezeu ne-a ajutat şi Timişoara este adversarul perfect pentru noi, sunt foarte optimist. Primele două jocuri din play-off se vor juca la Timişoara, presiunea va fi pusă pe echipa gazdă şi noi ştim cum să jucăm împotriva lor. Pentru ei nu va fi uşor. Timişoara a pornit cu ambiţii foarte mari, a avut totul la dispoziţie, astfel că primul meci pentru ei va fi cu o presiune foarte mare”, a declarat Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.