RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic crede că echipa sa ar putea produce surprize în play-off

/ 19 ianuarie 2012

După ce în sezonul trecut Energia a ratat calificarea în play-off, în acest an antrenorul Slobodan Nikolic crede că echipa gorjeană are forța de a întra în primele opt echipe la finele sezonului regulat, iar în play-off poate trece cel puțin de un tur.

În încercarea de a ajunge în play-off, Slobodan Nikolic spune că următoarele patru partide pot fi decisive pentru Energia: „Următoarele patru partide sunt foarte importante pentru noi. Putem spune că sunt meciuri cheie pentru noi pentru calificarea în play-off. Avem acum în deplasare cu Ciucul, apoi acasă cu Craiova și în deplasare cu Dinamo. Vorbesc mai mult despre acestea pentru că sunt și dispuse într-un ciclu de sâmbătă-miercuri-sâmbătă. Apoi vine și meciul de acasă cu Sibiul. Am făcut meciuri bune în deplasare, chiar și la Târgu Mureș, am jucat bine în București, în sala de baschet în care jucăm cu Dinamo, așa că sunt optimist și spun că putem bate și pe Dinamo la București. Dacă vom învinge în următoarele trei meciuri, și sunt optimist și cred că o vom face, atunci pot spune că 90% suntem aproape de play-off”, a declarat antrenorul Energiei.

Slobodan Nikolic merge mai departe și este optimist și în ceea ce privește eventuala participare a Energiei în play-off: „Anul trecut am ratat play-off-ul din cauza unui singur meci, ne-a lipsit o victorie. Asta ne motivează. Sunt sigur că, dacă vom ajunge în play-off, echipa este capabilă de o surpriză. Echipa are nevoie de sprijinul antrenorului, de aportul galeriei. Simt că putem face o surpriză în play-off”, a comentat tehnicianul plav al gorjenilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • doarbaschet spune:

    Nu stiu ce rost are sa vorbim acum de play off.Hai sa batem la Miercurea Ciuc (lucru deloc usor),si apoi ne gandim la urmatoarele meciuri. Oricum,nu urmatoarele trei sau patru meciuri sunt importante,ci urmatoarele doisprezece.

  • realgorj spune:

    Dupa meciul cu Medias, din acest moment toate sunt importante daca vrem in play-off.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.