RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic crede în șansa Energiei în „Junglă”

/ 15 decembrie 2011

După trei victorii consecutive în deplasare, Energia are o misiune dificilă la Târgu Mureș, acolo unde va juca vineri seara în compania celor de la BC Mureș Târgu Mureș.

Slobodan Nikolic a studiat bine adversarul și spune că va fi destul de greu de contracarat momentul bun prin care trece echipa mureșeană, dar crede în șansa echipei sale de a produce o nouă surpriză: „Avem un tonus bun după victoria de la Piteşti. Sunt optimist în privinţa partidei de la Târgu Mureş, chiar dacă nu este bun momentul jocului pentru noi pentru că au schimbat antrenorul și apoi au câştigat la Ploieşti. După mult timp am văzut plăcerea de a juca a băieţilor de la Mureş. Zâmbeau şi îşi doreau mult victoria și asta nu e bine pentru noi. Avem respect faţă de echipa din Mureş. Totul este posibil la Mureş. Meciul este la TV, şi de fiecare dată când am fost televizaţi am jucat bine”, a declarat tehnicianul Energiei.

Partida de la Târgu Mureș dintre echipa locală, BC Mureș, și Energia Rovinari este programată a se disputa vineri, cu începere de la ora 20:00, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.