RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic vizează victorii ale Energiei cu BC Mureş şi Gaz Metan Mediaş

/ 15 martie 2011

Dacă Viorel Mocanu nu crede că Asesoft Ploieşti sau BC Mureş Târgu Mureş vor trata cu superficialitate partidele cu Energia, antrenorul Slobodan Nikolic speră ca jucătorii echipei ploieştene să nu fie conectaţi 100% la ritmul partidei.

„Trebuie să credem şi noi în şansa noastră. Poate că cei de la Ploieşti nu o să ne trateze prea serios, o să fie mai relaxaţi, mai ales că sunt deja calificaţi fără probleme în play-off. În jocul de baschet din România este posibil orice, însă, este adevărat, nu trebuie să ne facem prea mari iluzii în acest sens deoarece Asesoft este o echipă foarte bună, serioasă, care îşi respectă blazonul. Echipa din Ploieşti pare în formă în acest moment, alcătuiesc un grup omogen şi au oameni pe toate compartimentele care ar putea să facă diferenţa”, a declarat Slobodan Nikolic despre meciul pe care Energia îl are programat miercuri de la ora 19:00 în Sala Olimpia din Ploieşti.

Tehnicianul Energiei a dezvăluit faptul că mai mult se axează pe următoarele două partide, cea cu BC Mureş Târgu Mureş, din deplasare, şi cea de pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaş: “Pe mine mă interesează în primul rând să prestăm un joc bun în meciul cu Asesoft şi să ne păstrăm ritmul. Şi, ca să fiu sincer, este mai important meciul cu Târgu Mureş decât cel cu cu Asesoft. La fel şi cu Gaz Metan Mediaş, pentru că vom juca acasă. Sunt două meciuri din care vrem să scoatem surpriza”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.