RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Giurgiu nu are nicio șansă să câștige la Târgu Jiu”

/ 6 decembrie 2011

Victoria Energiei de la Otopeni a confirmat faptul că echipa gorjeană a fost una care a oscilat foarte mult în evoluții în acest sezon, dar Slobodan Nikolic nu mai lasă loc de surprize și la meciul pe care trupa sa îl va susține miercuri seara în compania echipei din Giurgiu.

„Nu mă tem de meciul cu CSS Giurgiu. M-am temut de meciul cu CS Otopeni, scorul la pauză a fost 39-39, dar pentru meciul cu Giurgiu nu am niciun fel de emoție. Giurgiu nu are nicio șansă să câștige la Târgu Jiu”, a declarat Slobodan Nikolic extrem de încrezător în capacitatea echipei sale de a câștiga meciul pe care Energia îl va disputa pe proriul teren cu CSS Giurgiu. Nikolic mai spune că după acest meci, Energia mai are programate alte două victorii până la finalul turului: „Trebuia să câștigăm aceste meciuri, cel pe care l-am câștigat deja la Otopeni și cel cu Giurgiu, și apoi cel de acasă, din ultima etapă, cu Iașiul, dar până atunci mai avem și două meciuri în deplasare, la Pitești și la Târgu Mureș, iar noi trebuie să câștigăm neaparat și unul din aceste două meciuri din deplasare”, a explicat tehnicianul plav care este planul Energiei în ceea ce a mai rămas din acest tur de campionat.

Antrenorul Slobodan Nikolic spune că va fi foarte atent ca jucătorii săi să nu se relaxeze pe parcursul meciului cu echipa giurgiuveană: „Sunt sigur că și la meciul cu Giurgiu vor fi unul sau doi jucători care se vor relaxa pe faza de apărare, dar este treaba mea, ca antrenor, să-i depistez și să-i schimb astfel încât în sfertul al treilea să nu mai avem niciun fel de probleme și meciul să fie câștigat”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • 1 spune:

    trebuie sa dovedim tuturor ,…, ca stim sa ramanem uniti ca
    degetele unei singure maini stranse intr-un pumn
    care sa loveasca, sa dea o riposta ferma oricarui
    adversar de oriunde a veni.
    Fratilor, inc-o data…ENERGIA

    • ion_pozitiv spune:

      Total de acord!Sa nu uitam ca era sa nu mai avem echipa!Dar sunt de acord si cu cei care taxeaza lipsa de „inima ” pentru ENERGIA a unor jucatori!Nu conteaza ca pierdem dar pt. public conteaza cand jucatorii nu lupta deloc sau nu lupta pana la sfarsitul meciului!

      P.S. Rog pe cine il cunoaste pe cradu , cronicar sportiv la un ziar important din oras ,ca Teo Evans nu mai antreneaza la Giurgiu,sau in Romania ,de la moartea lui C. Hardy, caz prezentat indelung in media din Romania si lumea intreaga. Probabil el a fost plecat sau nu are treaba cu …….ul!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.