RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Calificarea se joacă aici”

/ 22 septembrie 2011

Energia Rovinari îşi joacă şansele de accedere în sferturile de finală ale Cupei României într-un meci cu Asesoft Ploieşti la Târgu Jiu după ce în tur, la Brazi, echipa gorjeană a pierdut la doar două puncte.

Slobodan Nikolic consideră că suporterii echipei gorjene vor avea parte de un spectacol de gală la reîntâlnirea cu baschetul după o pauză de cinci luni: „Pentru oamenii din Târgu Jiu care iubesc baschetul este un meci foarte bun pentru startul unui sezon. Să joci primul meci oficial acasă cu un nume atât de atractiv este foarte bine. Este un avantaj pentru noi că vom juca cu un public frenetic în spate în acest retur. Toată lumea ştie că avem un public fantastic şi sunt sigur că şi la acest meci, după o pauză de cinci luni, publicul va umple sala şi ne va susţine puternic”, a declarat antrenorul echipei gorjene. Acesta mai spune că Energia speră acum la calificare chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni aceste meciuri erau privite mai mult ca unele de antrenament: „Este o confruntare în Cupa României, una ce se dispută în două meciuri, ceea ce înseamnă 80 de minute de joc. Calificarea se va juca aici. La Brazi am jucat foarte prost în primele 20 de minute. Toată lumea trebuie să ştie că jocurile amicale sunt jocuri amicale. Sunt de pregătire. Jucând apoi în Cupa României contra unei foste campioane a României a fost o cu totul altă situaţie. Meciul de vineri va fi, acum unul deosebit de important pentru noi. Poate că în urmă cu două săptămâni am fi considerat aceste două meciuri un foarte bun test pentru echipa noastră, dar acum e altceva”, a completat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.