RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un nou meci decisiv pentru intrarea în playoff

/ 20 februarie 2014

După eşecul suferit la Craiova, Energia Rovinari dă piept pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş într-un meci care poate cântări greu la finele sezonului regulat pentru ambele formaţii.

IMG_5525

Preşedintele secţiei de baschet, Radu Stroescu este încrezător înaintea finalului de sezon, acesta considerând că Energia poate să-şi atingă obiectivul: „Eu am speranțe mari că vom termina pe un loc bun anul acesta. Au fost cinci înfrângeri care ne-au durut. Dacă ne aducem aminte cum am pierdut aceste meciuri, nu putem să nu ne gândim la faptul că în cazul în care câștigam măcar două meciuri, acum nu mai vorbeam dacă să ne calificăm sau nu în play-off. Ne puteam gândi la un loc mult mai bun, chiar la locurile 3-4. Asta a fost, nu ne mai putem gândi că am pierdut cinci meciuri în ultimele secunde, ci trebuie să mergem mai departe”.

„Cu Gaz Metan va fi un meci greu, contra unei echipe care vine să își joace ultima şansă pentru a mai spera la un loc în playoff. Echipa din Mediaș a disputat în această săptămână ultimul meci din Eurochallenge și are probleme de lot, dar o echipă care totuși în componență jucători buni și experimentați. Toate meciurile de acum încolo sunt decisive’’, a declarat Stroescu în cadrul conferinţei de presă premergătoare jocului de sâmbătă seara.

Meciul dintre Energia Rovinari şi Gaz Metan Mediaş se disputa sâmbătă, la Târgu-Jiu, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.