RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Misiune imposibilă pentru Energia la Mediaş

/ 4 decembrie 2010

Slobodan Nikolic nu-şi face prea mari iluzii cu privire la câştigarea meciului de la Mediaş, tehnicianul sârb al Energiei considerând adeversarul drept unul dintre cei mai puternici pe propriul teren.

Nikolic consideră însă că partida de la Mediaş ar putea constitui însă un foarte bun antrenament pentru confruntarea din ultima etapă a turului, cea în care gorjenii vor evolua la Timişoara: “Nu ne putem face mari iluzii într-o victorie la Mediaş, echipa gazdă este favorită, dar va fi un examen bun, mai ales în vederea următoarelor două partide pentru că cei 10 jucători de la Mediaş joacă foarte bine, au o apărare foarte agresivă şi asta ne va ajuta în perspectiva partidei cu Timişoara”, a declarat antrenorul Energiei. Acesta îşi face calculele pentru acest tur de campionat gândind cât de bine i-ar prinde echipei sale două victorii din ultimele trei partide: “Dacă am câştiga două dintre aceste trei meciuri, ar fi foarte bine pentru noi, iar un scor de 8-7 la sfârşitul turului ar fi perfect. Dacă vom câştiga numai un singur meci, atunci s-ar putea să fie unele probleme, dar nu prea grave. Pentru că eu ştiu că echipa mea poate mult mai mult, numai că în ultimele meciuri a intervenit o anumită cădere atunci când jocul era destul de echilibrat. Oricum, voi avea timp de analizat acest aspect pentru a îndrepta situaţia”, a mai declarat Slobodan Nikolic. Acesta a mai precizat şi că echipa sa trebuie să fie mereu conectată la meciul cu Gaz Metan Mediaş, iar dacă va avea vreo posibilitate de a-şi apropia victoria să se agaţe de ea pentru a o obţine pentru că un astfel de succes poate cântări enorm în balanţa unui campionat.

Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Energia Rovinari, contând pentru etapa a XIII-a a Diviziei A de baschet masculin, se va disputa sâmbătă în Sala Sporturilor din Mediaş cu începere de la 18:00 şi va prilejui reîntâlnirea echipei gorjene cu arbitrul Laurenţiu Grigoraş după meciul cu Asesoft Ploieşti, buzoianul arbitrând Energia pentru a şasea oară în acest sezon, de cinci ori în campionat şi o dată în Cupa României.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.