RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans speră să câştige la Mediaş luptând până la final

/ 12 martie 2010

Antrenorul american al Energiei spune că şansele Energiei de a se impune în deplasare în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş depind de felul în care jucătorii săi vor reuşi să nu-şi lase adversarii să se detaşeze pe tabelă.

În meciurile din acest retur Energia a arătat o forţă deosebită pe finalul partidelor disputate, mai multe meciuri fiind câştigate la mare luptă, în secundele de final. Evans crede că Energia ar putea valorifica şi la Mediaş finishul bun al echipei sale, dar cu o condiţie: „Va trebui să ne concentrăm să ne ţinem meciul aproape. Nu ne putem permite să îi lăsăm să ia un avantaj mare având în vedere valoarea lor ca echipă şi faptul că joacă pe teren propriu. Sperăm ca pe final să avem şansa de a câştiga şi să şi profităm de ea”, spune antrenorul Energiei. Acesta mai spune că adversarul de sâmbătă este unul dintre cei mai puternici, medieşenii beneficiind de un lot foarte puternic şi omogen, cu foarte puţine puncte slabe, însă jucătorii săi au luat o gură importantă de oxigen după victoria cu CSM Bucureşti şi sunt încrezători într-un rezulat bun la Mediaş.

Energia Rovinari va juca sâmbătă, de la ora 18:00, la Mediaş, cu cei de la Gaz Metan, în cadrul etapei a XXVI-a a Diviziei A de baschet masculin, meciul nefiind televizat după ce gazdele au cerut mutarea datei de disputare, stabilită iniţial pentru ziua de astăzi.

www.sportingorj.ro

Comentează!

17 Comentarii până acum

  • I Love Energia spune:

    eu sper sa castige. mereu am fost optimista si chiar cred ca au sanse. vorba lui theo depinde de jucatori cum o sa joace ca nici medias nu ar fi o echipa de neinvins.

  • Dani spune:

    Din nou depinde de jucatori.dar de el cand depinde?jucatorii au castigat meciurile pe final,nu antrenorul.noroc ca medias are cei mai buni 3 jucatori accidentati ca altfel ne-o luam la 20 de puncte.dar theo nu zice ca sunt aia accidentati ca sa Issa el erou.ce om patetic!

    • I Love Energia spune:

      si cum vrei frate sa castige antrenorul??? nu el joaca. logik k jucatorii au castigat. in plus daca au castigat au castigat datorita lui theo;) e antrenor el ii invata si ii antreneaza nu mai spuneti k el nu face nimic. vorbiti prostii.

    • `me` spune:

      ma omule….theo nu are ce face…el doar ii antreneaza desteptule!!…el nu joaca sa zici ca e vina lui…nu ai vazut cat se agita pe margine????????…taci odata ca spui numai prostiiiiiiii!!!!!!!!!

    • laurentiu spune:

      Aoleu !!! Dani,ai suparat atirnatorile.Ai grija,mare grija.

  • laurentiu spune:

    Dupa victoria celor din Oradea impotriva Ploiestiului si cea a stelei impotriva Otopeniului nu mai avem nici macar 2% sanse.

  • Dani spune:

    Pai de agitat pe margine se agita si rai.credeti ca el nu ar putea sa faca ce face theo?stati voi linistiti ca theo nu-i invata baschet.se vede ca nu stiti cu ce se mananca sportul asta.

  • Dani spune:

    @I love energia: deci daca atunci cand castiga,castiga datorita lui theo,atunci cand pierd, nu pierd din cauza lui theo?Asa ar fi corect.dar am vazut ca marele theo la infrangeri da vina tot pe jucatori.ceva e putred in danemarca!

    • I Love Energia spune:

      poi spune cine nu a jucat cum trebuie de exemplu intr-un meci (nu imi aduc aminte exact cu cine) louis a inscris doar 4 puncte e normal ca nu a fost ziua lui si ca daca juca mai bine putea sa castige sau porter cand a dat doar 2 puncte a fost vina lui ca poate castiga daca baga 20 de puncte asa cum ne obisnuia. bineinteles ca este si vina jucatorilor atunci cand nu joaca bine dar nici nu e posibil etapa de etapa sa joci perfect. theo ce face?? ii antreneaza asa cum stie el mai bine ce stie el ii invata si pe altii ce tot ai cu el ca eu asta nu inteleg. dupa parerea ta nu este un bun antrenor hai sa ii dai tu lectii ca observ ca te pricepi mai bine decat el si multi altii;)

    • `me` spune:

      bai baietalule nimeni nu a zis ca noi castigam datorita lui theo….jucatori duc greul…dar atunci cand jucatori nu joaca la randamentu lor maxim logic ca zice ca ceva nu e in regula cu ei …doamne…tu dai din gura fara sa gandesti…probabil ca iti dicteaza cineva ce sa scri =))

  • Roxy spune:

    unii dintre voi nu ganditi. bineinteles ca meciurile depind si de jucatori:|. sa presupunem ca avem cel mai bun antrenor daca jucatorii sunt obositi si stresati nu e vina lor ca se pierde meciul?? ar fi tot vina antrenorului ca sunt ei obositi si nu inscriu???? asa este si in cazul asta. daca jucatorii sunt bine-dispusi, optimisti, odihniti si sigur pe ei au sanse sa castige pentru ca nu duc lipsa de teorie in baschet. cu siguranta stiu sa joace;)

  • `me` spune:

    daca tot stiti voi asa multe despre echipa ziceti si voi cine sunteti… 😐 ca poate mai sti…ati fi persoane importante..:))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.