RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gică Popescu, surprins de evoluția bună a Pandurilor

/ 19 februarie 2014

Parcursul ascendent al Pandurilor din ultimii ani a fost remarcat de Gică Popescu, fostul internațional român recunoscând că nu se aștepta la un salt valoric așa mare făcut de o echipă pe care o cunoștea de la nivelul celui de-al treilea eșalon, în urmă cu mulți ani.

gica-popescu„Pe mine m-a surprins foarte mult evoluţia din ultimii ani de zile a echipei Pandurii Târgu Jiu. N-aş fi crezut niciodată, cu scuzele de rigoare, că Pandurii vor ajunge la un nivel încât să reprezinte fotbalul românesc în cupele europene. Eu ştiu echipa din perioada copilăriei, când am jucat la Calafat, ca junior, şi am venit să jucăm la Pandurii în Divizia C, după care divizia B mi s-a părut foarte în regulă pentru oraş, iar acum faptul că joacă în Divizia A, joacă bine şi joacă şi în cupele europene, din punctul meu de vedere este un lucru extraordinar”, a declarat Gică Popescu la întâlnirea cu presa ocazionată de prezentarea programului cu care va candida pentru scaunul de președinte al FRF.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.