RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, doar cu Stanca și Gliwa în Antalya

/ 10 februarie 2014

După ce Marian Pleașcă nu a rămas în Antalya decât o zi în al doilea stagiu de pregătire al Pandurilor, și Mingote a revenit în România mai devreme decât retul coechipierilor, informează site-ul oficial al grupării gorjene.

mingote 2          Portughezul, cel mai vechi jucător din actualul lot al Pandurilor, acuză dureri în zona coastelor și, inițial, a fost supus unor investigații medicale în Antalya. Rezultatele indică faptul că nu este vorba de fisuri la nivelul coastelor, ci doar, cel mai probabil, de o întindere intercostală, însă problema îl împiedica să se antreneze, așa că a fost trimis acasă. Singurul portar disponibil pentru meciul cu șahtior a fost Răzvan Stanca, el fiind păstrat în poartă 90 de minute ca urmare a problemelor pe care Michal Gliwa le-a avut după ciocnirea cu un adversar la meciul cu Mlada Boleslav. Vestea bună este că portartul polonez recent transferat este refăcut și ar putea să evolueze în meciul de marți pe care Pandurii îl joacă în compania macedonenilor de la Vardar Skopje.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.