RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ungurușan va negocia cu Pandurii în Antalya

/ 31 ianuarie 2012

Fundașul dreapta Bogdan Ungurușan nu a semnat încă cu gruparea târgujiană, jucătorul, aflat încă sub contract cu Universitatea Cluj, urmând însă să plece cu Pandurii în al doilea stagiu de pregătire din Antalya.

Bogdan Ungurușan, care a ajuns astăzi la Târgu Jiu, a refuzat să vorbească în calitate de viitor jucător al Pandurilor: „Nu a semnat încă, o să discut şi nu vreau să dau nicio declaraţie. După ce voi semna voi vorbi cu cea mai mare plăcere”, a declarat cel pe care Grigoraș îl vrea pentru a suplini absențele lui Pleașcă și Rusu.

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că transferul lui Ungurușan este ca și rezolvat, de pe contract lipsind acum doar semnătura jucătorului după ce s-a ajuns la un acord cu U Cluj: „Un transfer sigur este Bogdan Ungurușan. Este un jucător experimentat, cu multe prezențe pe prima scenă a fotbalului nostru și care sper să ne ajute în realizarea obiectivului nostru. Cluburile s-au înțeles, mai rămâne doar ca el să semneze cu noi și îl așteptăm aici, în Antalya, să semneze contractul”, a declarat Pîrvulescu pentru site-ul oficial al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.