RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii are doi amatori în probe în Antalya

/ 20 ianuarie 2012

În vreme ce jucători buni ce le-au fost propuși sunt pe cale să semneze cu alte echipe din Liga I, cei de la Pandurii testează jucători fără carte de vizită din ligile de amatori din Franța și Italia.

La Pandurii au ajuns să susțină probe de joc doi noi jucători, un atacant francez și un mijlocaș italian. Farez Brahmia este un atacant francez de 21 de ani de la RC Strasbourg, echipă care evoluează în CFA2, a cincea ligă franceză. Poate mai rău decât faptul că provine de la o echipă de amatori este faptul că Brahmia, care are dublă cetățenie francezo-algeriană, nu a evoluat deloc în acest sezon, iar în 2010-2011 a jucat în 15 meciuri fără a înscrie nici măcar un gol. Al doilea jucător propus Pandurilor și ajuns în cantonamentul gorjenilor din Antalya este mijlocașul italian Luisito Campisi, jucător de 24 de ani care a jucat ultima dată la Monza, în serie C1, în sezonul 2010-2011, iar acum face parte din lotul celor de la Helas Verona, în Serie B, fără însă a bifa niciun minut pentru această echipă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.