RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii joacă mâine primul amical în Antalya

/ 18 ianuarie 2012

După câteva zile în care au fost mai mult pe mâna preparatorului fizic, antrenamentele cu mingea fiind doar un bonus acordat de Grigoraș pentru a menține tonusul jucătorilor, mâine Pandurii va juca primul meci amical din 2012.

Din cele patru meciuri stabilite pentru acest prim stagiu, trei se vor disputa în compania unor echipe germane, iar primul dintre ele, cel cu Karlsruher, este programat mâine, de la ora 16:00.

Karlsruher este ultima clasată din 2Bundesliga la capătul primelor 19 etape, îl are în lot pe fostul dinamovist Andrei Cristea, care însă a fost accidentat și nu a evoluat deloc în acest sezon pentru echipa germană, iar din pauza de iarnă și Ionuț Rada a fost împrumutat la nemți de către CFR Cluj.

Având în vedere că este primul joc de verificare, este de așteptat ca Grigoraș să dea minute egale tuturor jucătorilor cu care Pandurii se află în pregătire în Antalya, mai ales celor doi jucători noi, Matulevicius și Neagu, dar și celor veniți de la echipa a doua.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.