RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii începe azi al doilea stagiu de pregătire

/ 3 februarie 2014

Pandurii s-au reunit duminică la București pentru ca astăzi să plece în cel de-al doilea cantonament în Antalya, de această dată fiind vorba de un stagiu dedicat meciurilor de verificare.

IMG_9225Plecarea Pandurilor s-a făcut învăluită în mister, nefiind anunțat lotul pe care antrenorul Cristi Pustai se va putea baza în acest al doilea stagiu de pregătire. Probabil problemele legate de preluarea funcției de către președintele Eugen Pîrvulescu cât și cele ale formării unei noi echipe manageriale au făcut ca unele informații minimale legate de această perioadă importantă a pregătirii să fie făcute publice. Din câte se pare, mult trâmbițatul interes față de tinerii din propria pepinieră se opreșete din nou în fața stagiului dedicat meciurilor amicale, la fel cum s-a întâmplat în vară, când juniorii ce s-au deplasat cu echipa în primul stagiu nu au mai fost invitați să o facă și în cel de-al doilea. Cel mai probabil, Pițian, Mărgărit și Negrescu vor rămâne acasă, pentru a se pregăti alături de Pandurii II, sub comanda lui Adrian Bogoi. Nu șe știe încă nimic nici despre soarta jucătorilor testați de Pandurii, portarul polonez Michal Gliwa și mijlocașul belgian Funso Ojo, dar este de așteptat ca ambii să se regăsească pe lista pentru Antalya.

Dacă totul va decurge conform programării, Pandurii va disputa cinci jocuri de verificare în acest stagiu:

04.02 – FC Zestafoni (locul 7 în Georgia)
06.02 – Mlada Boleslav (locul 5 în Cehia)
09.02 – Sahtior Donetsk (locul 1 în Ucraina)
11.02 – Vardar Skopje (locul 2 în Macedonia)
13.02 – Chernomorets Odessa (locul 5 în Ucraina)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.