RSS post comments feeds rss email feeds twitter

28 de panduri în lotul pentru primul stagiu din Antalya

/ 15 ianuarie 2014

Cristi Pustai a stabilit lotul pe care-l va deplasa în cantonamentul din Antalya pentru primul stagiu de pregătire din această iarnă.

IMG_1725Pentru cantonamentul din perioada 17-31 ianuarie pe care Pandurii îl vor face în stațiunea Lara din Antalya, Cristi Pustai a optat pentru următorii jucători: Mingote, Stanca, D. Popescu, Negrilă – portari, Ungurușan, Pleașcă, Christou, Erico, Mamele, Bratu, Momcilovic, Sipo – fundași, Buleică, Paulinho, Ciucur, Anton, Breeveld, Elton, Nicoară, Cristea, Distefano, Predescu – mijlocași, Shamsin și dos Santos – atacanți. Pe lângă aceștia, în cantonamentul din Antalya vor fi luați și juniorii Pițian, Negrescu și Mărgărit, dar și Cristi Bud, în cazul în care transferul său la Pandurii va fi finalizat.

Dintre jucătorii pe care Pandurii i-a avut în lot în prima parte a campionatului, Pustai a renunțat la Adrovic, care este în Israel pentru a-i convinge pe cei de la Maccabi Petah Tikva, în vreme ce Diego Rubio se întoarce la Sporting Lisabona de unde a fost împrumutat la începutul sezonului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.