RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, transmit condoleanțe familiei lui Măuță

/ 25 noiembrie 2013

Marian Măuță, fotbalistul brașovean decedat la doar 37 de ani, a trecut și pe la Pandurii, el evoluând sub bagheta lui Emil Săndoi în 2003, când echipa gorjeană juca în al doilea eșalon.

alb-albastru Pandurii 1962 600   Directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeț, a fost coechipier cu Marian Măuță și deplânge dispariția prematură a fostului fundaș: „E greu să mai poți spune ceva în astfel de momente. Vestea ne-a luat prin surprindere și ne-a îndurerat. Noi, foștii colegi de la Pandurii, transmitem compasiunea noastră familiei îndoliate. În această perioadă vom pleca spre Dneprpetrovsk pentru meciul din Europa League, dar vom căuta să trimitem prin cineva o coroană”.

Marian Măuță a fost coleg la Pandurii în perioada petrecută la Târgu Jiu cu jucători precum Trofin, Vintilescu, Cristi Popescu, Romeo Rădoi, Florin Popete, Nicola, Nica, Iulian Ștefan sau Adi Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.