RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii așteaptă răspunsul lui Rocha

/ 28 ianuarie 2013

Dorit cu ardoare la Pandurii, Adi Rocha nu se dă plecat de la Steaua. Atacantul brazilian al Stelei este curtat intens de Pandurii, chiar și steliștii agrează, în parte, despărțirea de acesta, dar Rocha nu se lasă și spune că va rămâne la echipa din Ghencea până la finalul contractului.

rocha gol steaua„Adi Rocha a fost la meciul echipei noastre împreună cu MM Stoica și Laurențiu Reghecampf. Am discutat cu ei și vom mai discuta. Au zis că este mai bine să mai discute ei cu jucătorul și cred că au procedat bine. Ei trebuie îl convingă pe jucător. Când mă vor chema să discut cu jucătorul, nu cred că va fi o problemă să ne înțelegem, dar, din ce mi-au spus și ei, jucătorul nu vrea să plece. Rămâne să mai discute ei, dar la momentul actual el nu vrea sub nicio formă să plece de la Steaua”, a declarat Eugen Pîrvulescu despre situația jucătorului brazilian. Oficialul Pandurilor a precizat că este o situație similară cu cea a lui Maxim, care nu a dorit să semneze cu Steaua deși conducereile celor două cluburi se înțeleseseră și în privința sa: „Ne pare rău, l-am dorit și îl dorim mult pe Adrian Rocha, considerăm că este atacantul de care Pandurii are nevoie și sperăm ca în câteva zile să îl convingem pentru că cele două cluburi au ajuns la o înțelegere. Ca și în cazul lui Alexandru Maxim, este nevoie și de voința jucătorului, de acordul său. Termenul nostru ar fi cam până miercuri-joi, când ar trebui să primim un răspuns. Nu e simplu să iei o hotărâre să pleci de la Steaua. Asta e problema, jucătorul nu vrea să plece de la Steaua, nu că nu ar dori să vină la Pandurii. Nu e vorba de bani pentru că noi nu am apucat să discutăm problema financiară”, a mai spus Pîrvulescu.

Nu doar conducerea și antrenorii îl doresc pe Rocha la Pandurii, ci și jucătorii echipei gorjene: „Adrian Rocha este atacantul pe care îl așteaptă și conducerea, și tehnicienii și chiar și jucătorii pentru că vor ca împreună să atingă obiectivul, calificarea în Europa League”, a dezvăluit președintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    nu avem nevoie la pandurii de luptatori sumo !!! un atacant mai calumea nu ati gasit si voi daca tot ai dati un salariu destul de mare presupun … sau dn condescu se intelege asa de bn cu jiji de ai ia toate petardele si ai da toate valorile ???

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.