RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii merge cu echipa în efectiv complet la Braga

/ 27 august 2013

Pandurii nu are nicio problemă de lot pentru partida de la Braga, cu excepția celei a lui Cornel Predescu, jucător care nu poate fi luat în calcul probabil până la primăvară.

europa league panduriiÎn dificila misiune de a întoarce rezultatul din tur și de a încerca o calificare miraculoasă în grupele Europa League, antrenorul Cristi Pustai are la dispoziție întregul lot. Pe lângă cei trecuți pe lista UEFA, la Braga vor merge și portarul David Lazar, dar și cele trei noi achiziții Paulinho, Alex dos Santos și Distefano.

Antrenorul Pandurilor mai speră în calificare și, dacă la Cluj a ales o tactică defensivă, acum va miza totul pe cartea atacului: „Este un meci important. Încercăm să jucăm la fel ca la Tel Aviv, adică cu curaj din primul minut. Nu avem ce pierde, adică nu ar fi mare lucru dacă ne-ar elimina Braga, însă cred că ar fi un rezultat senzațional dacă am reuși să ne calificăm, așa că vom încerca să facem tot ce este posibil. Este un moment foarte important, e un moment în care putem să ne autodepășim și sperăm că vom reuși. Și dacă era 1-1 în tur, tot trebuia să mergem să dăm gol, așa că vom merge să încercăm să câștigăm la Braga”, a declarat Cristi Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.