RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia merge mai departe și cu lotul înjumătățit

/ 9 ianuarie 2012

La antrenamentul din această dimineață au lipsit, din diverse cauze, nu mai puțin de șapte jucători, antrenorii Liviu Andrieș și Benedict Geamănu lucrând doar cu șapte jucători de câmp și trei portari.

În vreme ce Giotoiu se află în perioada de recuperare, Păiuș este obligat la repaus, iar Mledenciu se află la lotul național de tineret, lui Andrieș i-au lipsit de la antrenament și Asoltanei, suspect de apendicită, Mazilu, cu o întindere, Vali Popescu, cu probleme la călcâi, și Marii. „Mergem înainte cu antrenamentele și cu meciurile de verificare chiar dacă lotul este așa cum este. Trebuie să ne pregătim pentru că se apropie reluarea campionatului și noi așa am reușit să ajungem unde suntem, prin pregătirea fizică foarte bună, prin luptă. Nu contează că suntem așa puțini, ne-am fi dorit să fim mai mulți, dar asta este… Vom face și amicalul de la Craiova și vom merge și la turneul de la Timișoara”, a declarat tehnicianul târgujienilor. În legătură cu situația lui Asoltanei, Andrieș spune că este din ce în ce mai sigur că acesta nu va scăpa fără operație: „După cum arată, are dureri, este palid și ușor slăbit, mai mult ca sigur are apendicită. Va face un ecograf pentru a vedea dacă așa este și dacă trebuie operat”, a mai declarat Liviu Andrieș.

La ultimul antrenament Andrieș i-a avut la dispoziție doar pe portarii Dragomir, Rădulescu și Motoi și jucătorii de câmp Apolzan, Enache, Mocanu, Geică, Udriștoiu, Ilieș și Andrei Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.