RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Deciziile cu privire la lotul Energiei – luate de conducere, nu de Andrieş

/ 1 decembrie 2010

Liviu Andrieş ţine să precizeze că despărţirea Energiei de cei cinci jucători ce a fost anunţată de club şi posibilele plecări ce ar putea completa acea listă nu fac parte dintre deciziile sale.

Pentru a nu fi acuzat ulterior în cazul în care echipa va avea o evoluţie descendentă în clasament că a renunţat prea uşor la unii jucători, Andrieş a dorit să clarifice încă de la bun început acest aspect: “Nu eu am decis despărţirea de aceşti jucători, nu e hotărârea mea, ci a conducerii în funcţie de ce randament au avut, de problemele financiare care sunt. Conducerea va decide şi în continuare cine, ce şi cum. Nu ştiu dacă vor mai pleca jucători, dar din discuţiile pe care au le-am avut cu conducerea am înţeles că şi-ar fi dat acordul ca 90% o să rămână”, a declarat noul tehnician al Energiei. Acesta a mai spus că şi obiectivul echipei a suferit modificări odată cu cele survenite în lotul echipei: “Şi cu lotul care a fost obiectivul privind clasarea pe locurile 1-3 era greu de realizat ţinând cont de valoarea celorlalte competitioare. Nu pot să-mi asum acum calificarea în cupele europene, asta va fi în funcţie de ce lot vom avea şi după aceea vom trasa obiectivul. Probabil la începutul lunii ianuarie vom şti ce lot vom avea. Acum obiectivul este să ne facem lotul”, a precizat Andrieş, care spune că lotul ar putea fi completat cu interii Ionuţ Mazilu şi Vali Popescu, dar şi cu încă un pivot, post deficitar după ce de la Energia tocmai au plecat pivoţii Novanc şi Savenco.

Energia va începe antrenamentele sub bagheta noului antrenor de mâine, la ora 10:30, însă lui Andrieş îi va fi foarte greu să facă antrenamente cu jucătorii rămaşi după despărţirile ce au avut loc şi după ce mai mulţi jucători au plecat sau vor pleca în curând la loturile naţionale.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.