RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ULTIMA ORĂ: Vasile Stângă nu va mai fi antrenorul Energiei

/ 26 noiembrie 2010

Conducerea clubului Energia a anunţat încetarea pe cale amiabilă a contractului cu cuplul de antrenori Vasile Stângă – Mircea Bedivan începând cu data de 1 decembrie 2010.

Oficialii gorjeni vor încerca în zilele următoare să caute soluţii pentru banca Energiei, lotul de jucători cu care echipa va ataca sezonul de primăvară urmând a fi stabilit de noul antrenor.

Vom reveni cu amănunte.

www.sportingorj.ro

Comentează!

10 Comentarii până acum

 • sfat spune:

  CONTACTATI-L PE GABRIEL ARMANU DE LA BACAU…

 • from Tg,Jiu spune:

  Bine k a plecat, pt k nu se mai putea continua asa, desi are si el meritul de a fi cucerit in vara medaliile de bronz! Acum nu se mai putea continua asa, nu mergea jocul, el era mereu nevinovat, adik nu se vedea niciodata vinovat la nicio infrangere, in concluzie bine k a plecat desi, repet, a facut si lucruri bune! Acum sa vedem cine va antrena echipa pt k nu e bine sa vina oricine aici, trebuie sa vina un antrenor care sa intre in obiectiv, adik la final sa fim intre echipele de cupe europene!

  • Storm spune:

   Ce zici despre Armanu? Ar fi o solutie!

   • from Tg,Jiu spune:

    @storm:mie nu-mi place armanu! mi se pare slab ca antrenor, poate nu e asa, dar eu asa il vad ca un antrenor slab! mie imi place CABA care a fost la noi si pe care l-a dat afara gore popescu impreuna cu presa pt ca nu i-a placut lui cosmin brujan de el s-a tinut de capul lu’ gore popescu pana l-a dat afara, iar acum face furori la odorhei a batut-o si pe resita si pe constanta, iar la noi a luat bataie fff greu, si culmea, a intrebat si OLTCHIMul de el!

    • from Tg,Jiu spune:

     @storm: am uitat sa zis si ca nu cred ca armanu ar lasa bacaul pt a veni la Tg.Jiu, desi repet, mie nu-mi place. Cu toate astea, nu cred ca l-ar lasa nici clubul bacauan sa plece acum de acolo!

 • laurentiu91 spune:

  Era de asteptat…
  Multumim pentru toate lucrurile bune facute la Tg-Jiu si bafta in continuare.

 • abu spune:

  Multi au asteptat aceasta schimbare cu sufletul la gura! Sa vedem ce va urma.
  Trebuia sa recunostem ca dl Stanga a adus o alta atitudine la Tg-Jiu. Inainte sa vina eram in lupta pt evitarea retrogradarii. Pacat ca investitiile din iarna nu s-au vazut pe teren, echipa jucand mai rau decat anul trecut. Oamenii de la care se astepta sa joace in teren joaca pe la „Dansez pt. tine”.
  Cred totusi ca se cuvine sa-i multumim d-lui Stanga pt ce a facut la Tg-Jiu

 • Axelinio spune:

  nu vad cu ochi buni treaba asta…

 • pis spune:

  voi chiar credeti ca stanga a plecat de bine….ce tot vorbiti voi de Armanu de Caba…visati……la bugetul lor nu se stie daca accepta si Andriesi….mie nu-mi miriase a bine…..

 • rocky rocks spune:

  yuppy!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.