RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: „Am căzut şi nu am reuşit să mai revenim”

/ 25 noiembrie 2010

Înfrângerea Energiei la Reşiţa a fost pusă de tehnicianul Vasile Stângă pe seama experienţei mult mai mari a jucătorilor echipei gazde.

„Încă o dată s-a dovedit că experienţa li-a spus cuvântul. Echipa reşiţeană are jucători valoroşi, cu mare experienţă. Au ştiut când să pase pe acceleraţie şi, în repriza a doua, în cinci minute, au rezolvat jocul. Am luat trei eliminări prosteşti. Aşa numesc eu aceste eliminări pentru agăţări de braţ sau faulturi inutile. Pe aceste eliminări Reşiţa s-a detaşat la 5-6 goluri şi aici s-a terminat meciul”, a declarat Vasile Stângă la finalul meciului pierdut de Energia în deplasare, scor 34-28, în faţa celor de la UCM Reşiţa.

Tehncianul echipei gorjene regretă faptul că elevii săi nu au avut puterea de a continua şi după pauză în ritmul în care au reuşit să joace în prima repriză şi consideră că victoria reşiţenilor putea fi chiar mai drastică: „Am căzut şi nu am reuşit să mai revenim. Am făcut o primă repriză destul de bună. Păcat că nu am ştiut să gestionăm jocul în repriza a doua, să fim mai cerebrali, mai hotărâţi la aruncările la poartă. Reşiţa este, zic eu, echipa cu cele mai mari şanse la titlu în acest sezon. Putea fi o diferenţă mai mare. Am avut şi pe Ciobanu în zi bună, a prins nişte mingi bune, dar au fost jucători care au făcut greşeli”, a mai spus Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.