RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Discuţii Vasile Stângă – Gore Popescu în această seară la Bucureşti

/ 11 octombrie 2010

Vasile Stângă a confirmat pentru sportingorj.ro că ia în calcul părăsirea băncii tehnice a Energiei, însă totul va fi decis după discuţia pe care acesta o va avea în această seară cu preşedintele secţiei de handbal, Gore Popescu.

Tehnicianul Energiei spune că i-ar fi greu să lase munca de doi ani la Târgu Jiu la jumătatea drumului: „Voi avea o întâlnire cu Gore Popescu în această seară în care vom vedea ce vom face mai departe. E greu şi să mă răzgândesc, dar, pe de altă parte, am vorbit şi cu Mircea Bedivan şi ne-am gândit că, după doi ani de muncă la această echipă, poate ar fi bine să ne ducem mandatul până la capăt. Totuşi am avut şi noi o contribuţie la ceea ce s-a întâmplat şi la ascensiunea echipei şi un meci nu ar trebui să schimbe totul”, a declarat Vasile Stângă. Acesta a fost nemulţumit la finalul meciului cu FC Porto din Cupa EHF şi a acuzat jucătorii de lipsă de atitudine şi de angajament: „M-am supărat. E normal să existe nemulţumire văzând atitudinea unor jucători. Ei trebuie să înţeleagă că trebuie să joace şi la trei zile. Aşa se joacă în Europa. Am jucat cu Odorheiul, un meci greu, de luptă, şi am făcut-o bine, iar la trei zile parcă am fi fost o cu totul altă echipă. Nici nu poţi să zici că a fost vorba doar de unul, doi sau trei jucători cărora le-a lipsit angajamentul la acest meci… Legat de Europa, e clar că nu avem încă galoşi pentru a juca acolo”, a mai declarat Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • relu spune:

    sper sa se razgandeasca…mai are multe de demonstrat la tg-jiu…iar pt.jucatori,recomandat ar fi biciul…la cati bani castiga ma mir ca nu uita sa fie nesimtiti…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.