RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nu vor mai apărea surprize în lotul Energiei

/ 25 august 2010

Cu doar două săptămâni înainte de debutul  campionatului Ligii Naţionale de handbal masculin formaţia gorjeană Energia Pandurii Tg-Jiu are lotul definitivat.

Antrenorul Vasile Stângă susţine că de acum încolo nu va mai inteveni nici o schimbare legată de lotul său, singura incertitudine rămânând doar extrema Cărăgui. „În acest moment avem lotul definitivat pentru sezonul 2010-2011, nu va mai interveni nici o schimbare. Avem 16 jucători de câmp plus 3 portari. Singura necunoscută mai rămâne doar acel tânăr, Cărăgui, dar să vedem ce va decide şi conducerea. Este un jucător de perspectivă, dar va mai trebui să joace. Eu unul nu-l văd deocamdată în schema mea pentru că la nivel de extremă dreaptă avem deja o concurenţă puternică acolo: Vukas şi Apolzan. De aceea ar fi mai bine pentru el să îl împrumutăm undeva la o altă echipă, unde să mai joace ca să capete experienţă.”, a precizat Vasile Stângă. Intrată pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru noul sezon, Energia va mai susţine un ultim test chiar la sfârşitul acestei săptămâni. Stângă and Co au răspuns pozitiv la invitaţia făcută de echipa din Odorheiul Secuiesc şi în acest weekend vor participa alături de alte trei echipe de Liga Naţională (Bucovina Suceava, CSM Satu Mare şi gazdele de la Odorhei) la un interesant turneu cu doar o săptămână înainte de debutul oficial de sezon. Energia va face deplasarea către Odorhei, joi dimineaţă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.