RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stavrositu a acceptat şi el oferta Energiei

/ 23 iunie 2010

Un alt stelist a ales ca din sezonul viitor să îmbrace tricoul Energiei după ce Ionuţ Ciobanu, Marius Novanc şi Dan Savenco au semnat contracte de joc cu echipa gorjeană.

Marius Stavrositu, fostul conducător de joc al Stelei a acceptat oferta lui Vasile Stângă şi va juca pentru Energia Pandurii Târgu Jiu în campionatul viitor, unul în care gorjenii şi-au propus să-şi depăşească cea mai bună performanţă, cea din sezonul trecut, când au terminat pe locul trei.

„Imediat după conferinţa de presă în care am anunţat transferurile lui Novanc, Savenco şi Ciobanu, domnul Vasile Stângă a primit un telefon de la Stavrositu în care jucătorul îl anunţa că acceptă condiţiile noastre pentru venirea la Târgu Jiu”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele grupării gorjene, Gore Popescu.

Stavrositu îl va avea concurent pe post pe cubanezul cu cetăţenie maghiară Humberto Julien, unul dintre puţinii jucători străini ce au rezistat în lotul Energiei alături de croatul Kukrika şi sârbul Vukas, ultimul urmând a fi testat în presezon pentru a se vedea cum se comportă după operaţia suferită la finalul anului trecut după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular.

Energia a efectuat deja cinci transferuri pemtru sezonul viitor semnând Novanc, Savenco, Stavrositu, Sandu Iacob şi Ionuţ Ciobanu, ultimul semnând pentru doi ani după ce în returul campionatului trecut a fost doar împrumutat de la Steaua.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.