RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Novanc a bătut palma cu Stângă şi va semna cu Energia

/ 9 iunie 2010

Energia va avea din sezonul viitor doi pivoţi de naţională, alături de Paul Giotoiu urmând a evolua la Târgu Jiu şi fostul stelist Marius Novanc.

Ţintă mai veche pentru Energia, Novanc a acceptat în cele din urmă oferta făcută de antrenorul Vasile Stângă şi va întări echipa gorjeană în sezonul în care aceasta are drept obiectiv o clasare pe podiumul campionatului şi un drum cât mai lung în Cupa EHF.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu a confirmat într-o emisiune la Radio Infinit că venirea lui Novanc este ca şi rezolvată şi că se duc negocieri şi cu alţi doi jucători. Vasile Stângă doreşte să renunţe la serviciile lui Mădălin Truică şi pentru acoperirea acestui post negociază cu Stavrositu şi cu Sandu Iacob, doar unul dintre aceştia urmând a ajunge însă la Târgu Jiu. Atât Stavrositu cât şi Sandu Iacob sunt jucători cu experienţă, stelistul având 30 de ani, iar băcăuanul 33.

În afara discuţiilor pentru aducerea de noi jucători, conducerea Energiei are de discutat şi prelungirea înţelegerilor cu jucătorii care au dus echipa spre cea mai mare performanţă din istoria clubului, locul trei în Liga Naţională. Din lotul cu care Energia a ajuns pe podium, doar Florin Dragomir şi Mihai Păiuş mai au contract cu echipa gorjeană, toţi ceilalţi urmând a-şi negocia noi înţelegeri.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Laurentiu spune:

    Un transfer bun.Sper sa continuam cu inca 2-3 transferuri la fel de bune.Cred ca ne-ar trebui si cite un jucator pe fiecare extrema.
    Sper sa fim mai buni ca anul trecut.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.