RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Christou răspunde acuzațiilor aduse

/ 25 noiembrie 2013

Dinu Gheorghea lansat acuzații cu privire la modul în care Christou Paraskevas și-ar fi apărat șansele în meciul Pandurilor cu Steaua, iar internaționalul cipriot a răspuns spunând că a fost vorba doar de o greșeală.

IMG_3141Christou a comentat ultima fază a meciului, cea în care a lăsat să treacă o minge care a pus în pericol buturile echipei sale: „Am fost pregătit să dau cu capul, dar un coleg de-al meu a zis „lasă” aşa că am lăsat mingea să treacă. E o greşeală de-a mea, dar fanii nu cunosc ce s-a întâmplat. Antrenorul ştie ce s-a întâmplat şi mi-a spus ca data viitoare să nu mai ascult de nimeni şi să dau cu capul. Nu ştiu de ce se bagă Dinu Gheorghe, nu-mi pasă ce zice, îmi pasă doar ce zice antrenorul meu”, a declarat căpitanul Pandurilor despre una din fazele incriminate de oficialul Astrei.

Jucătorul Pandurilor a mai precizat și că impresara sa, Anamaria Prodan, nu are nicio legătură cu evoluțiile sale pe teren: „Nu am vorbit cu Anamaria, ea e managerul meu, dar nu am vorbit cu ea. Dacă Anamaria mi-ar fi spus ceva de genul că în acest meci să joc pentru Steaua, aş fi rupt înţelegerea cu ea! Toată viaţa mea am fost corect, dar fotbal fără greşeli nu există, altfel nu s-ar mai marca niciun gol”, a mai declarat Christou Paraskevas. Acesta a mai spus că acuzațiile nu-l afectează, fiind obișnuit să nu ia în calcul astfel de supoziții: „Nu mă simt ofensat de ce a spus, pur şi simplu nu-mi pasă. Nu sunt prost să ascult ce se spune, pot să spună ce vor. La viaţa mea am auzit multe, şi despre mine şi despre alţii, lumea poate să spună ce vrea”, a încheiat jucătorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.