RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Matulevicius și Christou cu Dinamo?

/ 11 septembrie 2013

  Pandurii ar putea alinia în meciul de vineri cu Dinamo o echipă din care ar putea lipsi din primul unsprezece lituanianul Matulevicius și cipriotul Christou.

IMG_5357            Tehnicianul Pandurilor, Cristi Pustai, ia în calcul oboseala acumulată după ce jucătorii respectivi au fost prezenți la loturile naționale, în cazul lui Christou Paraskevas fiind vorba chiar de o problemă medicală ce l-a împiedicat și să fie în lotul Ciprului la cele doup meciuri susținute de țara Afroditei în preliminariile pentru CM din Brazilia: „Matulevicius, poate și Christou, se va regăsi în lot, poate nu însă și în primul unsprezece. Timpul este foarte scurt. Într-un fel ne bucurăm că merg la naționale, însă am pierdut doi jucători. Vor avea mai mult timp pentru jocul de joi cu Dnepr”, a declarat Pustai.

În privinața omului care l-ar putea înlocui pe Matulevicius, Pustai are un nume surpriză: „Fayez este și el o variantă, poate chiar pentru meciul de vineri având în vedere faptul că Matulevicius abia a sosit de la lotul național. A fost acolo, a și înscris, e foarte bine pentru el, însă meciul fiind vineri este puțin probabil ca el și Christou, căpitanul nostru de echipă, să se regăsească în primul unsprezece de vineri. Christou se va mai opri la București pentru a face un RMN. El a mai avut aceste probleme în zona mușchilor sciatici. Sunt probleme medicale nu foarte grave, dar îl supără…”, a declarat antrenorul principal al Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.