RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius, și suspendat și accidentat

/ 3 aprilie 2013

Lituanianul Deyvidas Matulevicius va rata meciul cu Petrolul Ploiești după ce a văzut al patrulea cartonaș galben din această stagiune în partida din Giulești.

matulevicius tg jiuDacă această problemă nu era suficientă pentru antrenorul Cristi Pustai, vârful lituanian s-a ales astăzi și cu o accidentare destul de urâtă ce-l va ține o vreme departe de gazon. Matulevicius s-a ales cu o tăietură la laba piciorului cauzată de crampoanele unui coechipier la antrenamentul din această dimineață, antrenament desfășurat pe terenul principal din Complexul „Municipal” din Târgu Jiu.

Probleme medicale au și Cosmin Băcilă, Marian Pleașcă și Claudiu Voiculeț, ultimul antrenându-se separat de restul echipei, făcând deocamdată doar alergări ușoare. Absent și în Giulești, Voiculeț este un jucător a cărui prezență pe teren la meciul cu Petrolul ar putea conta extrem de mult.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.