RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar Pleaşcă mai e accidentat

/ 27 august 2011

Pentru meciul de astăzi de la Sibiu, antrenorul Petre Grigoraş nu are mari probleme de lot, doar Pleaşcă fiind încă accidentat.

Purtând încă urmele duelurilor aspre cu cei de la CFR Cluj, Vranjes, Voiculeţ şi Mingote sunt însă disponibili şi pentru meciul cu Voinţa: „Toţi cei trei jucători care au avut probleme după meciul cu CFR se antrenează normal, Voiculeţ, Vranjes şi Mingote şi sunt apţi pentru meciul de sâmbătă. Doar Pleaşcă e încă accidentat şi va reveni abia după pauza pentru echipa naţională”, a declarat Grigoraş.

Tehnicianul Pandurilor nu se hotărâse asupra formulei de start la plecarea de la Târgu Jiu: „Nu sunt hotărât dacă voi schimba sau nu echipa câştigătoare. Posibil să fac o schimbare, nu sunt decis 100%. Voi discuta şi cu ei când voi analiza aşezarea adversarilor, dar nu mă interesează prea mult jocul adversarilor cât, ştiţi prea bine, dacă nu jucăm noi, degeaba ştii prea multe despre adversar. Sibiul foloseşte un sistem de joc diferit faţă de alte echipe din campionat”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.