RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş i-ar vrea la fel de montaţi şi la Sibiu

/ 24 august 2011

Marea bucurie a lui Petre Grigoraş vis-a-vis de meciul cu CFR Cluj nu a fost atât victoria, cât mai ales faptul că echipa sa a reuşit să joace la un nivel ridicat pe parcursul întregii partide.

„Sunt de apreciat de data aceasta. Dacă altă dată jucau doar o repriză şi nu-i mai recunoşteam după pauză, de data aceasta a fost un meci foarte reuşit şi aş vrea din tot sufletul să nu cedeze pentru că ne aşteaptă un meci sâmbătă care ne poate da o anumită linişte până după pauza de două săptămâni care va urma”, a declarat Petre Grigoraş, care şi-ar dori ca Pandurii să câştige următoarele două meciuri, gorjenii urmând a juca în compania a două echipe nou promovate.

Faptul că Pandurii ocupă în acest moment locul 6 în Liga I nu este considerat de Grigoraş unul relevant: „Nu facem un clasament acum. E abia etapa a patra. Avem 7 puncte, plus 1 la adevăr, cred că e bine. Mai sunt atât de multe meciuri de disputat încât e prea devreme să facem clacule şi clasamente”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.