RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlad și Băcilă – accidentați, Matulevicius – incert

/ 10 aprilie 2013

Cristi Pustai are bătăi de cap în ceea ce privește lotul care va ataca meciul cu campioana României, CFR Cluj.

vlad cupa            Tehnicianul Pandurilor spune că nu se poate baza pe Vlad și Băcilă, ambii accidentați, în vreme ce Matulevicius este incert, el nefîcând încă un antrenament la capacitate maximă: „Ar fi trebuit să i se scoată firele, dar se pare că este o variantă să i se lase acolo, să joace pe durere. Este un jucător care cred că poate să treacă peste o durere suportabilă, zice el, cauzată de acea tăietură pe care a suferit-o la antrenamentul de săptămâna trecută. A încercat și astăzi să facă antrenamentul, mai sunt ore până la meci. El o să facă parte din lotulul deplasat la Cluj. El va decide dacă va putea să treacă peste dureri”, a declarat tehnicianul Pandurilor în ceea ce privește situația medicală a atacantului lituanian.

Dacă în privința lui Răduț, despre care s-a crezut inițial că ar fi suspendat, lucrurile stau bine acum pentru antrenor, în sensul că va putea miza pe aportul jucătorului la meciul de la Cluj, Pustai regretă faptul că Nicoară nu va juca în meciul cu CFR: „Mai este Nicoară, care nu poate juca conform unei convenții a împrumutului de la CFR. E o lipsă destul de importantă pentru că era un jucător care intrase în formă.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.