RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş îi răspunde lui Piţurcă

/ 11 august 2011

După ce selecţionerul a declarat că jucătorii vin nepregătiţi de la echipele de club, antrenorul Pandurilor i-a răspuns lui Piţurcă spunând că nici el nu a înţeles de ce era nevoie de trei antrenamente zilnice la echipa naţională.

„Şi eu, dacă vreau, când se întorc jucătorii de la echipa naţională, fac două antrenamente şi spun că vin de la naţională nepregătiţi. Dacă vreau să fiu răutăcois…

Poate, la anumiţi jucători, cum e cazul lui Pintilii, a avut dreptate. El vine după o accidentare, în perioada de pregătire nu a jucat decât o repriză şi nici în meciurile oficiale nu a reuşit să ducă un meci întreg. La fel şi Brata… Nu ştiu dacă era logică sau  nu această remarcă a selecţionerului. Din câte ştiu eu, la echipa naţională se face omogenizare, tacticizare, iar dacă aş fi şi eu răutăcios aş putea să spun că nu ştiu ce rost aveau trei antrenamente pe zi. A fost o jignire la adresa tuturor antrenorilor din Liga I”, a fost răspunsul lui Grigoraş la acuzele aduse de Victor Piţurcă.

În altă ordine de idei, Grigoraş a spus că nu a avut ce să remarce după jocul cu San Marino având în vedere calitatea adversarilor şi a admis că pentru a face faţă unor adversari valoroşi este nevoie de mult mai multă muncă din partea jucătorilor selecţionabili: „Nu avea ce să ne placă, au fost nişte adversari modeşti şi un joc modest. Nu cred că a ieşit un jucător în evidenţă. E important că au jucat, că au simţit şi ei ce înseamnă tricoul echipei naţionale. Dacă te-ai chinuit cu San Marino trebuie să îţi dai seama cât de bine trebuie să te pregăteşti pentru a juca cu Franţa, Anglia, Spania sau Olanda”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.