RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie în suferință pentru Energia

/ 21 noiembrie 2013

Energia a bifat un succes în fața ultimei clasate în Liga Națională de handbal masculin, însă victoria nu a avenit la fel de ușor cum era de așteptat, CSM București oferind o dârză opoziție elevilor lui Liviu Andrieș.

3Bucureștenii au fost cei care au condus primii, și chiar au făcut-o la două goluri, scor 0-2, însă a urmat o replică a gazdelor cu trei goluri consecutive. CSM-ul a avut din nou două goluri avans, dar Energia a revenit de fiecare dată și pauza a găsit un scor egal, 15-15, la jumătatea meciului.

După pauză, Energia a dat impresia că va lua meciul pe cont propriu, a preluat conducerea și apoi s-a detașat la două goluri, scor 18-16 în minutul 34, dar CSM București a marcat de trei ori la rând și a condus la cîte un gol până în minutul 45. După eliminarea de două minute a lui Racoțea, unul dintre cei mai buni oameni ai oaspeților, Energia a reușit să se detașeze la două goluri, scor 25-23, iar după cea a lui Stoica, cel care a fost cel mai bun marcator al meciului, trupa lui Andrieș a avut avantajul maxim, trei goluri, 27-24 în minutul 50. N-a fost însă cazul ca Energia să-și facă meciul ușor pentru ultimele 10 minute, echipa bucureșteană revenind din nou în cărți după un gol al lui Rotaru și o dublă a lui Racoțea. Totuși, experiența mai mare a jucătorilor Energiei s-a simțit în ultimele 5 minute, când pentru gazde au marcat Giotoiu, Dinescu și Asoltanei, timp în care CSM-ul n-a avut decât un gol, cel al lui Rotaru, cu care tabela s-a închis la 30-28.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM București 30-28 (15-15)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 600

Energia: Șelaru (3 intervenții), Antonaru (10 intervenții), Juzbasic – Apolzan (3), Păiuș, Asoltanei (7), Dragnea (2), Liberț (2), Enache, Dinescu (7), Giotoiu (2), Roman, Acatrinei (7), Mledenciu. Antrenor: Liviu Andrieș.

CSM: Iancu (4 intervenții), Pop (7 intervenții), Nistor, Sîncelean, Pătru (1), Racoțea (10), Militaru, Constantinescu (3), Stăncioiu, Budui, Besliu, Rotaru (4), Macovei, Bălan, Stoica (9), Dedu (1). Antrenor: Lucian Ghiulai.

Arbitri: Marius Pintea / Marcel Sas.

Inspector observator: Doru Manea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.