RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie clară pentru Energia la primul joc pe teren propriu

/ 21 septembrie 2013

Eșecul usturător de la malul mării din prima etapă i-a ambiționat pe elevii lui Liviu Andrieș, Energia a reacționat bine în fața celor de la CS Caraș Severin în cel dintâi joc disputat acasă în noul sezon, iar rezultatul a fost cel așteptat, un succes cu 26-21 (10-8) care a liniștit apele pe Jiu.

energia - resitaDebutul meciului a fost unul echilibrat, iar primele 10 minute și tabela a fost sub semnul echilibrului, scor 4-4. Ușor, ușor, Energia a început să se detașeze, în minutul 25 gazdele conduceau cu 9-5, dar reșițenii au avut un final de repriză mai bun și s-au apropiat la două lungimi.

Pe fondul unei evoluții de excepție a lui Antonaru, care a închis poarta Energiei având nu mai puțin de 20 de intervenții în acest meci, gazdele au mărit ecartul față de adversar, în minutul 47 având un avantaj de 8 goluri, scor 21-13. A intervenit o ușoară relaxare, Energia s-a crezut deja câștigătoare, iar elevii lui Aihan Omer au forțat revenirea și au fost aproape de a o încununa cu succes, în minutul 56 avantajul gazdelor se topise, tabela indicând doar 22-19. Elevii lui Andrieș au apăsat din nou pe accelerație. Dragnea și Asoltanei au marcat câte două goluri fără ca Energia să mai primească vreunul și avantajul a fost din nou unul liniștitor, 26-19, suficient de mare ca ultimele două goluri ale meciului, ambele înscrise de oaspeți, să nu mai pună în pericol cele trei puncte pe care Energia și le propusese pentru acest meci.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CS Caraș Severin 26-21 (10-8)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Antonaru (20 de intervenții), Juzbasic – Păiuș, V. Popescu, Apolzan (4), Asoltanei (9), Dragnea (2), Ilieș (1), Liberț, Giotoiu (1), Mureșan, Roman, Acatrinei (9), Mledenciu. Antrenor: Liviu Andrieș.

CS Caraș Severin: Marocico (14 intervenții), Cr. Ionescu (1 intervenție), Sămînță – Heimbach, D. Ionescu (1), Vaidasigan (2), Starikov (2), Cuciula (1), Rohozneanu (3), Grigoraș (2), Marta (4), Negru (2), Turcu (2), Grozăvescu (1), Stan (1). Antrenor: Aihan Omer.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.