RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie cu sacrificii pentru Energia

/ 11 martie 2012

Energia a reușit să se impună cu greu în fața celor de la CSM București, succesul fiind plătit și cu două accidentări în tabăra gorjeană.

CSM București a venit la Târgu Jiu cu ideea de a se agăța de orice minge în speranța obținerii unui rezultat pozitiv, iar Energia a început partida extrem de apatic. Au fost necesare nu mai puțin de 6 minute de joc pentru ca tabela să fie modificată pentru prima dată, Mazilu fiind cel care a înscris primul gol și tot el a bifat prima eliminare de două minute, în minutul 8, când tabela indica 3-1. Oaspeții au replicat puternic și în minutul 13 scorul le era favorabil, 3-5. Energia a preluat conducerea în minutul 19, scor 7-6, și a condus până aproape de finalul primei părți, numai că în ultimele 11 secunde echipa bucureșteană le-a amintit elevilor lui Andrieș că nu sunt încă la cabine, au înscris de două ori și scorul pauzei a fost 12-14.

Jocul a fost la fel de echilibrat și în prima parte a reprizei secunde, dar lucrurile s-au schimbat din minutul 42, când, la scorul de 19-19, a fost eliminat Mironescu pentru două minute, iar la 20-19 Dragnea a fost trimis în tribune după a treia eliminare de două minute. Energia a profitat de moment și s-a detașat la patru goluri, scor 23-19, însă arbitrii au vrut din nou echilibru în joc și au dictat ușor două eliminări la gazde, Asoltanei și Vali Popescu, și în minutul 47 diferența era din nou de doar două goluri, 23-21.

Finalul întâlnirii a fost extrem de încins, Savenco a făcut din Enache a doua victimă a sa după ce în prima repriză l-a trimis la spital pe Mocanu, iar echipa bucureșteană a avut un moment bun pe final, de la 28-25 în minutul 57 ajungându-se în ultimul minut la 29-28. Gazdele au avut parte de ceva emoții în acest final de meci, dar Asoltanei a reușit să le spulbere marcând ultimul gol al meciului stabilind la 30-28 scorul final al întâlnirii.

Victoria le-a salvat salariile celor de la Energia, jucătorii gorjeni având ultimatum din partea conducerii, însă Liviu Andrieș rămâne după acest joc cu două găuri în lot, Mocanu având o disjuncție a umărului, Enache fiind suspect de fractură la braț.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM București 30-28 (12-14)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 550

Energia: Dragomir (12 intervenții), Rădulescu, Motoi, Păiuș (1), Mocanu (1), Apolzan (6), Asoltanei (9), Ilieș (1), Geică, Mledenciu (2), Udriștoiu, Enache (2), Șandru (2), A. Popescu (3), Mazilu (3). Antrenor: Liviu Andrieș.

CSM: Makaria (11 intervenții), Irimuș (4 intervenții), Răpciugă (8), Pătru (1), Cristescu (1), Miroiu, Dragnea (3), Mironescu (5), Grigore, Stăncioiu (2), Danifeld, Fotache (4), Savenco (1), Stoica (2). Antrenor Robert Licu.

Arbitri: Octavian Fînață și Aurel Moldoveanu

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.