RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie mare pentru Energia în deplasare cu CSM Bucureşti

/ 9 octombrie 2011

A doua deplasare consecutivă pentru Energia Pandurii Târgu Jiu a adus şi al doilea succes consecutiv pe teren străin pentru trupa lui Andrieş, gorjenii impunându-se cu 31-27 (15-17) în faţa celor de la CSM Bucureşti.

Energia a început bine şi a condus cu 3-1 după primele trei minute de joc, dar în următoarele 10 minute a mai marcat un singur gol şi gazdele conduceau cu 8-4. De la 9-5 în minutul 15 au urmat cinci minute favorabile gorjenilor care au marcat de patru ori aducând din nou egalitatea pe tabelă, 9-9 în minutul 22. CSM Bucureşti a ajuns să conducă cu 15-13 cu două minute înaintea pauzei, Păiuş şi Ilieş au readus egalitatea când mai erau de jucat 60 de secunde, iar Energia a avut două atacuri cu care puteau prelua conducerea. Gorjenii nu numai că nu au intrat la cabine în avantaj, dar Răzvan Răpciugă a făcut 16-15, iar Stamate a înscris din poartă în poartă în ultima secundă făcând ca diferenţa să fie din nou de două goluri pentru CSM Bucureşti.

Startul reprizei secunde a aparţinut gazdelor, CSM Bucureşti reuşind să conducă cu 20-16, dar elevii lui Andrieş au reuşit să egaleze în minutul 50, tabela indicând 23-23. Energia a gestionat perfect finalul partidei, a condus cu 26-23 şi chiar dacă a fost egalată la 26 în minutul 55, după time-out-ul cerut de Andrieş gorjenii au marcat de patru ori consecutiv reuşind să tranşeze soarta partidei, un rol important avându-l şi portarul Rădulescu ale cărui parade excepţionale din repriza secundă au dat multă încredere coechipierilor săi.

 CSM Bucureşti – Energia Pandurii Târgu Jiu 27-31 (17-15)

Sala Floreasca Bucureşti, spectatori: 500

 CSM Bucureşti: Irimuş, Macarie, R. Răpciugă (7), Dragnea (5), Mironescu (3), Cristescu (2), Stamate (3), M. Răpciugă (2), Danfield (2), Stoica (2), Miroiu (1), Pătru, Stăncioiu, Fotache, Grigore. Antrenor: Robert Licu.

Energia: Dragomir, Rădulescu, Motoi, Păiuş (7), Asoltanei (6), Apolzan (5), Ilieş (5), Mledenciu (2), Enache (2), Giotoiu (2), A. Popescu (2), Mazilu (1), V. Popescu, Udriştoiu, Geică. Antrenor: Liviu Andrieş.

Arbitri: Marius Barcan şi Ştefan Ciurea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.