RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai: „Respectăm adversarii, dar nu din calea afară”

/ 24 octombrie 2013

Tehnicianul Pandurilor vede extrem de dificilă confruntarea cu Fiorentina din grupele Europa League considerând că italienii reprezintă o forță în Serie A, acolo unde poate termina pe podium.

GRUPA E EUROPA LEAGUECu toate că Pandurii întâlnește o echipă italiană, iar italienii cu greu primesc gol, Pustai știe că doar marcând echipa sa poate obține ceea ce-și dorește: „În Europa ne-am descurcat mult mai bine în deplasare acolo unde am obținut calificările și știu că dacă nu marcăm nu putem plecăm cu punct de aici, din Italia”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

Cristi Pustai menționează că va respecta adversarul doar până la un punct și că va încerca să obțină ceva de la acest meci, chiar dacă lupta pentru locul doi în grupă îl va da cu celelalte două echipe din grupă: „Suntem Pandurii, o echipă mică, respectăm adversarii, dar nu din calea afară. Mereu am plecat cu șansa a doua. Fiorentina este favorita grupei, așa că e importantă și dubla dintre Pacos și Dnepr pentru că toate ne vom bate pentru locul 2”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

 Clasament:

1.Fiorentina                       2          0          0          5-1                     6
2.Dnepr                            1          0          1          2-2                     3
3.Pandurii                          0          1          1          1-2                     1
4.Pacos de Ferreira             0          1          1          1-4                     1

Program etapa a III-a, 24 octombrie, ora 22:05 :

Fiorentina – Pandurii
Pacos Ferreira – Dnepr

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.