RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai: „Doar 3 puncte ne mai pot da speranțe de calificare”

/ 3 octombrie 2013

Tehnicianul Pandurilor spune că echipa sa nu se va mulțumi cu un rezultat de egalitate în partida din deplasare cu Pacos Ferreira.

IMG_2332Cristi Pustai a menționat că eliminarea celor de la Braga obligă foarte mult echipa sa, dar nu trebuie uitat statutul trupei gorjene și faptul că la fiecare meci va încerca să câștige deși nu pleacă din postura de favorită în niciuna din partide.

„Eu aș dori să fie mai mulți oameni realiști decât visători. Nu am mai avut până acum într-un joc în care ambele echipe să fie cu șansa a doua”, a declarat Cristi Pustai la conferința de presă dinaintea meciului de la Guimaraes dintre Pacos Ferreira și Pandurii. Cu toate acestea, Pustai spune că speră să plece din Portuglaia cu toate cele trei puncte: „Echipa din Pacos a primit gol în fiecare meci. Doar 3 puncte ne mai pot da speranțe de calificare. Un egal nu ar satisface echipa Pandurii. Cred că va fi un meci spectaculos”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

Interesul pentru meciul de la Guimaraes nu este unul deosebit, până cu o zi înaintea meciului se vânduseră, după spusele organizatorilor, doar circa 1.200 de bilete pentru un stadion, „Dom Afonso Henrique”, ce are o capacitate de circa 32.000 de locuri. Nici terenul nu este excelent, dar este bun, în ultima vreme plouând destul de mult în regiunea portugheză. În tribunele stadionului din Guimaraes vor fi însă circa 50 de suporteri veniți din România, iar suportul lor într-un stadion aproape gol poate fi unul substanțial.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.