RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai se gândește doar la meciul cu Levadia

/ 21 iulie 2013

Cristi Pustai nu se vede încă în turul trei preliminar al Europa League, asta deși echipa sa are de trecut de un adversar facil în manșa secundă a turului 2, iar în campionat a arătat o formă foarte bună.

IMG_6630Tehnicianul echipei gorjene spune că acum e foarte important ca jucătorii să poată să se concentreze pe ambele planuri, cupe europene și campionat: „Nu pot să vorbim acum de Tel Aviv. Este foarte important să ne delimităm campionatul de cupă. Am trecut cu Gaz Metan Mediaș prin așa ceva și am avut evoluții foarte oscilante în campionat. De asta e foarte bine să reușim să-i scoatem pe jucători din Europa, să-i aducem în țară și apoi să-i reintroducem în Europa. Sarcina asta ne revine nouă, antrenorilor”, a declarat Cristi Pustai.

În legătură cu viitorul adversar al Pandurilor în preliminariile Europa League, dacă vor trece de Levadia, Pustai spune că va studia jocul israelienilor doar după meciul de joi, când speră să învingpă echipa estoniană: „Am meciul jucat în deplasare de Hapoel Tel Aviv în sistemul de monitorizare pe care-l folosim noi. Îl am în program, dar încă nu m-am uitat la el. Mă voi uita la el în momentul în care suntem siguri că trebuie să ne uităm”, a declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.