RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai: „Se putea mai mult, dar rezultatul e echitabil!”

/ 1 august 2013

Antrenorul Pandurilor, Cristi Pustai, spune după meciul de la Cluj Napoca în care gorjenii au remizat cu Hapoel Tel Aviv, echipa israeliană a devenit favorită la calificarea în play-off.

pustai dinamo„Se putea mai mult având în vedere că am deschis scorul destul de repede, dar este un rezultat echitabil, în fața unei echipe redutabile, care a mai avut și alte ocazii. Din păcate șansele de calificare s-au diminuat după golul primit.Hapoel pornește acum cu prima șansă, după ce am plecat cu 50% șanse fiecare. Mai avem șanse. Din păcate nu se joacă la Târgu Jiu meciul decisiv, dar și acest 1-1 este dătător de speranțe, se poate termina și returul 1-1 și se poate ajunge la penaltiuri”, a declarat Cristi Pustai.

Tehnicianul echipei gorjene s-a plâns de faptul că jucătorii veniți de pe bancă nu reușesc să aducă un plus în jocul formației sale: „Schimbările, din păcate, când le fac, parcă nu vin cu acel suflu pe care mi-l doresc încă. Avem 20 de jucători în lot și trebuie”, a mai spus Cristi Pustai.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.